Ja vaig comentar la meva passió per aquest fruit, em penso que a l'únic lloc que els he vist a Catalunya és al Hipercor, però els que tenia jo avui a la nevera venien d'Espanya! Encara no és època de nabius a Escòcia.
Creps, les creps te les pots menjar amb el que et doni la gana, si vols una opció sana aquests van molt bé amb iogurt i mel, però a nosaltres com ens agraden més són amb bacon i maple syrup (xarop d'auró/jarabe de arce).
Si, ja ho sé. Pensareu vaia esmorzar! Però què carai, és dissabte!!
1 tassa de farina amb llevat (sinó en trobeu afegiu 1 culleradeta de llevat)
1 tassa de llet
1 ou
1 pessic de sal
1 grapat de nabius
No cal que expliqui com fer-ho, no? Podeu afegir els nabius directament a la massa, però a mi m'agrada col.locar-los estratègicament un per un per que quedin ben repartits (no cal).
També es poden fer amb plàtan, poma o pera ratllada, amb el que se us acudeixi!
Nosaltres tenim la sidra, el bla sarrahí i encara no ens hem posat a fer-ne! Com us cuideu els dissabtes, no? ;-)
ResponEliminaSidra? Aviam explica'm això.
ResponEliminaJa t'ho miraré, però quan vam estar l'any passar a Bretanya, ells fan les crêpes amb sidra a la massa. Si em despisto fes-me un mail per recordar-m'ho, ok? Ptns
ResponElimina