dimarts, 26 de juliol del 2011

Els teus esforços es veuran recompensats... Bé, no gaire.

Estic com boja de contenta, hem recol.lectat la primera collita!!

Ho sé ho sé, no és gran cosa, però és un començament. Ara sabem que podem fer créixer coses!


Fa goig, eh? Mireu els pèsols, que monos tan juntets dintre la beina. La foto és borrosa, però us he dit ja lo emocionada que estava?



Vam tenir prou per un dinar lleuger. Volia mantenir "net" el gust de les verdures així que vaig decidir fer una truita primeta, casi com una crep.



Vaig tallar els carbassons i el pebrot a dauets. Vaig desgranar els pèsols procurant de no menjar-mel's tots directament de la beina, eren tant dolços!




Un saltejat ràpid fins que va agafar color. Els pèsols els vaig posar a l'últim moment.



 Tres ous batuts, a la paella durant 2 minuts a foc mig i ho vaig acabar de coure sota el grill durant 3 minuts més.



Et voilà. Tendre, fresc, lleuger i deliciós! Una petita gran satisfacció!

3 comentaris:

  1. felicitats! fa molt bona pinta, els ous són de pagés?

    ResponElimina
  2. Bueno, són del super però "Free-range". Que les gallines campen al seu aire durant el dia.

    ResponElimina
  3. Molt bé! i fan molt goig!!! dóna satisfacció oi? n'has fet un bon plat! quan els he vist saltejats també me'ls he imaginat amb pasta o arròs... Tenen un color fantàstic!

    ResponElimina