diumenge, 17 de juliol del 2011

Elferflower Champagne part II

Doncs divendres al vespre per fi vam tastar el xampany de saüc! Quinze dies l'hem tingut reposant, fermentant i deixant-lo fer el que havia de fer. No hi han hagut explosions de moment (tenim 2 ampolles més).

Aquí el teniu.





Ha fet bombolles! És com màgia, sembla mentida que d'aigua de l'aixeta, sucre, quatre rodanxes de llimona i unes quantes floretes del bosc al cap d'unes setmanes aconsegueixis això.

És bo! És molt dolç, però amb una rodanxa de llima queda estupendament. Encara no ho hem explotat gaire però crec que pot donar molt de joc. No sé, se'm passa pel cap un 'Gin Elderflower' o posar trossets de fruita i fer una especie de sangria per exemple.

Segons diuen com més temps passa més sec i més graduació té, o sigui que obrirem l'altra ampolla d'aquí un parell de mesos. No sé quina graduació deu tenir ara mateix, però alcohol en té, això segur!

La qüestió és que ens ha agradat això de fer-nos les nostres pròpies begudes a casa i ens acabem de comprar un kit per fer cervesa!

Stay tuned!


3 comentaris:

  1. té bona pinta! i el posavasos em sona! ;)

    ResponElimina
  2. Auuuu! Que bo!
    Veus, això són els avantatges de viure a Escòcia i tenir un saüquer!!! :)

    Té un color genial! I sembla força refrescant. Potser si jugueu amb el sucre podeu fer-lo més al vostre gust!

    Quina genialitat!

    ResponElimina
  3. Carai!! l'espera ha tingut recompensa! l'altre dia a l'ikea hi vaig veure xarop de flors de saüc i vaig pensar en vosaltres! ;) ja ens explicareu lo de la cervesa eh!

    ResponElimina